Skip to main content
All CollectionsFAQ - TurkishGenel
Neden hala teslimatı onaylayan bir e-posta almadım?
Neden hala teslimatı onaylayan bir e-posta almadım?

Tüm bilgiler e-postayla gönderilir ve hesabınızda mevcuttur

Thomas avatar
Written by Thomas
Updated over a week ago

Bilet satın alma işleminizin sizin tarafınızda onaylandığı an, satıcıyı da giriş biletlerinin başarılı bir şekilde satılması konusunda bilgilendiririz. Satıcı daha sonra biletlerinin teslimat işlemini derhal başlatabilir.

Satıcı, biletlerin teklifte belirtilen teslim süresi içinde ulaştırılmasını temin etmelidir. Biletlerin zaten satıcının elinde olması durumunda, en son teslimat tarihi genellikle satın alımdan 7 gün sonrası olarak belirlenir. Teslim alma seçeneği ile bilet satın aldıysanız, biletlerin teslimini ayarlamak için lütfen satıcıyla iletişime geçiniz. Tahmini son teslim tarihinin detayları siparişinizde belirtilir. Bununla ilgili daha fazla bilgiye ihtiyaç duyarsanız, lütfen support@ticombo.com adresinden bizimle iletişime geçin.

Teslimat durumunu takip etmek için kullanıcı bölümündeki mesaj aracını kullanarak satıcıyla iletişim kurabilirsiniz. Biletleri siparişinizde belirtilen son teslim tarihine kadar almadıysanız, lütfen "Satın Alma İşlemlerim" bölümünde bir talep açın veya müşteri hizmetleri ekibimizle iletişime geçin.

Did this answer your question?