Skip to main content
All CollectionsFAQ - TurkishEmniyet
Bir satıcı bileti yazdırabilir ve etkinliğe kendisi gidebilir mi?
Bir satıcı bileti yazdırabilir ve etkinliğe kendisi gidebilir mi?

Alıcıların TicProtect tarafından korunduğu bir başka durum

Thomas avatar
Written by Thomas
Updated over a week ago

Şimdiye kadar Ticombo'da böyle birşey hiç olmadı. Ancak, kabul ediyoruz ki, kötü niyetli kullanım olabilir. Böyle bir durumda, alıcılar %100 korunur ve paralarını ticombo'dan geri alırlar. Bununla kalmayıp, ticombo satıcıya karşı bir dava da açabilir.

Çok sayıda kontrol gerçekleştirerek Ticombo'nun güvenli bir topluluk olmasını sağlamak adına büyük çaba sarf ediyoruz. Biletlerin hiçbir şekilde düzenlenmediğinden veya değiştirilmediğinden emin olmak için onları kontrol ediyoruz. Yalnızca Facebook, VKontakte, Google veya E-posta yoluyla kayıt işlemlerine izin veriyoruz.

Bilet satmak için banka hesap bilgilerine de ihtiyacımız var ki, bu bilgiler tarafımızca doğrulanırlar. Ayrıca bir satıcının kaç adet bilet sattığını ve başarılı olup olmadıklarını da inceleyebilirsiniz. Bu şekilde, bir satıcıya güvenip güvenmemeniz gerektiğini kendiniz değerlendirebilirsiniz. Tüm bu kontroller başarısız olursa size tam bir geri ödeme sağlayacak, sahtekar satıcının Ticombo'ya girişini sonsuza kadar engelleyecek ve tüm detaylarını yetkililere teslim edeceğiz.

Did this answer your question?