Skip to main content
All CollectionsFAQ - TurkishEmniyet
Biletin üstünde başka bir isim var.
Biletin üstünde başka bir isim var.

Etkinliğe girmek hala mümkün mü?

Thomas avatar
Written by Thomas
Updated over a week ago

Biletin üstündeki isim sadece bileti ilk satın alan kişinin adıdır. Bir kişinin kendisi, arkadaşları, erkek arkadaşı, kız arkadaşı, ailesi ve diğer yakınları için birden fazla bilet alması nadir görülün birşey değildir. Bu durumda tüm biletlerde yalnızca onları alan kişinin adı görünür, ancak biletlerin sadece alıcının kendisi tarafından kullanılmayacağı açıktır. Alıcı organizatör deneyimine dayanarak ona erişim verilmemesi durumunda, diğerlerine erişimi reddedilir, barkod önemlidir ve bu her bilet için benzersizdir. Lütfen Perakende Satış kısıtlamaları ile ilgili bilgileri de görüntüleyin.

Kişiselleştirilmiş biletlerin transferine ilişkin kurallar etkinlikten olaya ve biletlerin orjinal alıcısının kaynağına göre değişebilir. Ticombo platformundaki tüm satıcılar, kendi etkinlikleri için geçerli olan kurallarımıza uymak ve kişiselleştirilmiş biletler söz konusu olduğunda organizatördeki herhangi bir isim değişikliğini belirtmekle yükümlüdür.

Ek olarak, etkinliğe erişimi ile ilgili herhangi bir sorun olması durumunda Alıcılar TicProtect programı tarafından korunurlar.

Did this answer your question?