Skip to main content
All CollectionsFAQ - TurkishBilet Satın Alma
Biletim bana zamanında ulaşmadı.
Biletim bana zamanında ulaşmadı.

Satıcıyla bağlantı kurun veya geri ödeme talep edin.

Thomas avatar
Written by Thomas
Updated over a week ago

Teslimat durumunu istediğiniz zaman ticombo platformundaki kişisel hesabınızın "Satın Alma İşlemlerim" bölümünden inceleyebilirsiniz.

Bir kağıt bilet satın aldıysanız, biletin satıcı tarafından sağlanan son teslim tarihinden önce teslim edilememe riski vardır.

Teslimat gecikmeleriyle karşılaştıysanız veya bir teslimatın gecikeceğini ön görüyorsanız, lütfen önce satıcıya iletişime geçin. Biletler artık yola çıkmış olabilir.

Gecikmiş bir teslimat hakkında satıcıyla ortak bir çözüm bulmayı başaramadıysanız, teslimat tarihinden sonraki 5 gün içinde ve en geç etkinlikten 2 gün öncesine kadar bu konuda Ticombo'yu bilgilendirebilirsiniz.

Geç bir teslimat hakkında Ticombo'ya bildirimde bulunmak için kullanıcı hesabındaki "Satın Alma İşlemlerim" bölümünde bir hak talebi açabilirsiniz. Lütfen hak talebinin açılması için geçerli olan ilgili nedeni seçin.


Satıcıya yapılan ödemeyi otomatik olarak askıya alacak ve talebi araştırmaya başlayacağız.
Fonlar, talebin nihai incelemesi tamamlandıktan sonra iade edilecektir.

Gerekirse, alıcı bileti Ticombo'ya veya satıcıya iade etmelidir. Dolayısıyla, Etkinlik iptal edilirse, alıcı bileti güvenli bir şekilde saklamakla yükümlüdür. Ticombo, bu konudaki tüm ayrıntıları alıcıya zamanında bildirecektir.

Adrese ulaşmayan teslimatın gerçekte bir sahtekarlık durumu olması da mümkün. Böylece, elimizde mevcut tüm satıcı bilgiler (isim, banka hesap numarası, telefon numarası, e-posta vb.) ve sizin göndereceğiniz tüm dokümantasyon ve ek kanıtlarla birlikte yetkili makamlara verilecektir. Bir sahtekarlık durumunun olması halinde, satıcı bu durumun tekrarlanmaması için platformumuzdan kalıcı olarak men edilecektir.

Did this answer your question?