Skip to main content
All CollectionsFAQ - TurkishBilet Satın Alma
Gönderilen biletler sipariş edilenlerden farklı çıktı.
Gönderilen biletler sipariş edilenlerden farklı çıktı.

Teslim edilen bilet sipariş edilenden farklıysa yapabilecekleriniz

Thomas avatar
Written by Thomas
Updated over a week ago

Satın aldığınızdan farklı bir bilet teslim aldıysanız, lütfen en kısa sürede posta, sohbet veya telefon yoluyla bize ulaşın. Bir çözüm bulmanıza yardımcı olacağız. Çoğu zaman böyle durumlar satıcı tarafından yapılan hatalardır ve kolayca çözülebilirler.

Satıcı ile alternatif bir çözüm üzerinde anlaşmaya varamadıysanız, TicProtect programı aracılığıyla paranızı geri talep edebilirsiniz. Bu tür bir talep, biletlerin alınmasından sonraki 5 gün içinde, en geç Etkinlikten 2 gün önce olmakla yapılmalıdır.

Gecikmiş bir teslimat hakkında Ticombo'ya bildirimde bulunmak için kullanıcı hesabındaki "Satın Alma İşlemlerim" bölümünde bir hak talebi açabilirsiniz. Hak talebini açmak için lütfen "Bilet Üzerindeki Bilgiler  Yanlış" opsiyonunu seçin.


Satıcıya yapılan ödemeyi otomatik olarak askıya alacak ve talebi araştırmaya başlayacağız. Fonlar, talebin nihai incelemesi tamamlandıktan sonra iade edilecektir.

Gerekirse, alıcı bileti Ticombo'ya veya satıcıya iade etmelidir. Dolayısıyla, Etkinlik iptal edilirse, alıcı bileti güvenli bir şekilde saklamakla yükümlüdür. Ticombo, bu konudaki tüm ayrıntıları alıcıya zamanında bildirecektir.

Did this answer your question?