Skip to main content
All CollectionsFAQ - TurkishBilet Satmak
Satın aldığım ve sattığım biletleri görebilir miyim?
Satın aldığım ve sattığım biletleri görebilir miyim?

Kullanıcıların iletişim bilgilerini, sipariş/teslimat durumunu vb. nerede bulunur

Thomas avatar
Written by Thomas
Updated over a week ago

İlgili tüm bilgileri hem alıcıya hem de satıcıya e-posta aracılığıyla göndereceğiz. Buna ek olarak, aktif teklifler, satın alınan ve satılan biletler hakkındaki tüm bilgiler kişisel kullanıcı hesabında bulunabilir. Sadece Ticombo.com'da oturum açın ve hesap bölümünüzdeki ilgili alana erişin.

Satıcılar etkin, satılan ve duraklatılmış bilet teklifleriyle ilgili tüm bilgileri "Kayıtlarım" bölümünde bulabilirler. Burada hala 'satışta olan' biletler, duraklattığınız biletler ve artık satılmış olan biletlere genel bir bakış elde edeceksiniz. Bu bölümde satıcılar biletlerin nereye gönderileceği ve yetiştirmeleri gereken son teslimat tarihinin hakkında bilgilere erişim sağlayabilirler. Satıcı, Kayıtlarım bölümündeki teslimat durumunu değiştirdiğinde, alıcıya izleme kodu ile birlikte biletlerin gönderildiğini otomatik olarak bildiririz.

Alıcılar, satın alma işlemleriyle ilgili tüm bilgileri Ticombo.com'da oturum açtıktan sonra "Satın Alma İşlemlerim" bölümünde bulabilirler. Teslimat bilgilerine erişmek için görünümü genişleterek siparişinizin detaylarını açınız.


Did this answer your question?