Skip to main content
All CollectionsFAQ - DutchKaartjes Verkopen
Kan ik mijn gekochte en verkochte kaartjes bekijken?
Kan ik mijn gekochte en verkochte kaartjes bekijken?

Waar vindt je de contactgegevens van de gebruikers, de status van de bestelling / levering, enz

Thomas avatar
Written by Thomas
Updated over a week ago

We sturen alle relevante informatie via e-mail naar zowel koper als verkoper. Bovendien is alle informatie over actieve aanbiedingen, gekochte en verkochte kaartjes te vinden in het persoonlijke gebruikersaccount. Meld je aan bij Ticombo.com en ga naar het betreffende gedeelte in je account.

Verkopers kunne alle informatie over actieve, verkochte en onderbroken kaartjesaanbiedingen vinden in het gedeelte 'Mijn vermeldingen'. Daar krijg je een overzicht van de kaartjes die nog steeds te koop zijn, de kaartjes die je hebt gepauzeerd en de kaartjes die al zijn verkocht. Daar hebben verkopers toegang tot de bezorginformatie waar ze de kaartjes naartoe moeten sturen en wat de laatste leverdatum is waar ze zich aan moeten houden. Zodra de verkoper de bezorgstatus in Mijn Aanbieding heeft gewijzigd, stellen we de koper automatisch op de hoogte dat de kaartjes zijn verstuurd, inclusief de track & trace.

Kopers kunnen alle informatie over hun aankopen vinden in het gedeelte ‘Mijn aankopen’ nadat je bent ingelogd op Ticombo.com. Open de gegevens van je bestelling door de weergave uit te vouwen om toegang te krijgen tot de bezorginformatie.

Did this answer your question?