All Collections
FAQ - Dutch
Kaartjes Verkopen
Wat zijn mijn verplichtingen als verkoper?
Wat zijn mijn verplichtingen als verkoper?

Van 'Uiterste Leverdatum' tot 'Ticketauthenticiteit'

Thomas avatar
Written by Thomas
Updated over a week ago

Bij Ticombo willen we zowel kopen als verkopen zo eenvoudig en veilig mogelijk maken. Om de koper te beschermen, moet je er daarom voor zorgen dat:

Kaartjes op tijd geleverd worden: je dient ervoor te zorgen dat de koper de kaartjes ontvangt die worden aangeboden met postbezorging of ophaaloptie binnen het tijdsbestek dat door de koper is aangegeven. We berekenen een uiterste leverdatum, normaal gesproken 7 dagen na de verkoop voor post en uiterlijk 3 uur voorafgaand aan het evenement voor het persoonlijk afhalen van de kaartjes. Om ervoor te zorgen dat je altijd genoeg tijd hebt om kaartjes te versturen, schakelen we de optie voor postbezorging automatisch uit als kaartjes niet zijn verkocht tot 10 dagen voorafgaand aan het evenement. De uiterste leverdatum staat aangegeveen bij de bestel-/verkoopbevestiging.
Kaartjes zijn zoals ze zijn aangeboden: kaartjes moeten zijn zoals ze vermeld staan bij je aanbod. Zorg ervoor dat je de juiste gegevens invoert, met name voor kaartjescategrie, vak en rijgegevens.
Kaartjes geldig zijn: natuurlijk moeten je kaartjes de koper toegang kunnen geven tot het evenement. Zorg ervoor dat je naamswijzigingen aanvraagt als je kaartjes verkoopt die op naam staan die over te zetten zijn op en andere naam.
Als de koper verschillende leveringsvoorwaarden heeft aangevraagd, mag je met de koper andere leverdata en opties afspreken. Om jezelf te beschermen tegen claims van de koper, moet je ervoor zorgen dat alle afwijkende afspraken schriftelijk worden vastgelegd en als bewijs geleverd worden.

Indien de verkoper zich niet aan zijn of haar verplichting houdt om de geldige en juiste kaartjes op tijd te verkopen, heeft de koper recht om het volledige aankoopbedrag terug te krijgeen. Deze terugbetaling wordt in rekening gebracht op het account van de verkoper.

Did this answer your question?