All Collections
FAQ - Dutch
Kaartjes Kopen
Het kaartje werkte niet bij de locatie van het evenement?
Het kaartje werkte niet bij de locatie van het evenement?

Hoe kan dit zo zijn en wat nu?

Thomas avatar
Written by Thomas
Updated over a week ago


Alle verkopers op Ticombo zijn verplicht om geldige kaartjes te verkopen en alle nodige acties te ondernemen om ervoor te zorgen dat de koper van het kaartje bij het evenement naar binnen kan gaan. Hoewel geen van onze klanten ooit niet bij een evemenent naar binnen konden gaan, zou dit wel kunnen gebeuren.

Als je toegang tot de locatie wordt geweigerd omdat (1) het kaartje niet werkt of (2) het kaartje al eerder is gebruikt of (3) de vereiste naamswijzigingen niet zijn doorgevoerd door de verkoper, dan heeft de verkoper frauduleus gehandeld.

Als de kaartjes ongeldig zijn en de koper hierdoor het evenement niet kan bijwonen, dan moet Ticombo binnen 3 dagen na het evenement op de hoogte worden gebracht. De koper moet mogelijk verder bewijs leveren dat hij of zij het evenement niet kon bijwonen met het gekochte kaartje.

We raden je aan om een claim in te dienen in het gedeelte "Mijn Aankoop" in het gebruikersaccountaccount om Ticombo erover te vertellen. Selecteer de reden voor het indienen van de claim.

We houden de betaling automatisch vast en onderzoeken de aanvraag vervolgens. Het geld wordt terugbetaald bij de definitieve beoordeling van de claim.
In dit geval wordt er contact met je opgenomen door het Ticombo-personeel dat je alle informatie, documentatie en ondersteuning biedt om je claim om je geld terug te krijgen in te dienen bij Event Protect.

Did this answer your question?