All Collections
FAQ - Dutch
Kaartjes Kopen
De kaartjes waren anders dan de kaartjes die ik heb besteld.
De kaartjes waren anders dan de kaartjes die ik heb besteld.

Wat je kunt doen als het kaartje anders is dan het kaartje dat je hebt besteld.

Thomas avatar
Written by Thomas
Updated over a week ago

Als je een kaartje hebt ontvangen dat niet overeenkomt met het kaartje dat je hebt besteld, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via e-mail, chat of telefoon. Wij zullen je helpen om het op te lossen. Meestal is het een fout van de verkoper, die vrij eenvoudig opgelost kan worden.

Als je niet met de verkoper akkoord hebt kunnen gegaan over een alternatieve oplossing, kun je je geld terugkrijgen via het TicProtect-programma. Een dergelijke claim moet binnen 5 dagen na ontvangst van de kaartjes worden ingediend, en ook uiterlijk 2 dagen voorafgaand aan het Evenement.

Om Ticombo te vertellen over een late levering, kun je een claim indienen in het gedeelte "Mijn Aankoop" in het gebruikersaccountaccount. Selecteer "Verkeerde informatie op het kaartje" als reden bij het indienen van de claim.


We houden de betaling automatisch vast en onderzoeken de aanvraag vervolgens. Het geld wordt terugbetaald bij de definitieve beoordeling van de claim.

Indien nodig dient de koper het kaartje terug te sturen naar Ticombo of de verkoper. Hij of zij is dus verplicht om het kaartje veilig te bewaren voor het geval het evenement zou worden geannuleerd. Ticombo zal de koper hierover op tijd informeren.

Did this answer your question?