All Collections
FAQ - Dutch
Veiligheid
Er staat een andere naam op het kaartje.
Er staat een andere naam op het kaartje.

Kan ik het evenement nog steeds bijwonen?

Thomas avatar
Written by Thomas
Updated over a week ago

De naam op het kaartje is alleen de naam van de persoon die het kaartje oorspronkelijk heeft gekocht. Het is niet gek dat één persoon meerdere kaartjes koopt voor zichzelf, vrienden, familie enzovoort. In dat geval komt er op alle kaartjes alleen de naam van de koper te staan, maar het is duidelijk dat de kaartjes niet alleen door hem of haar zullen worden gebruikt. Als het geval is dat de koper besluit om de organisator niet op basis van ervaring de toegang tot de anderen te weigeren, is de streepjescode belangrijk en dat is uniek voor ieder kaartje. Bekijk ook informatie over doorverkoopbeperkingen.

De regels voor de overdracht van gepersonaliseerde kaartjes kunnen variëren van evenement tot evenement en de bron van de oorspronkelijke ontvanger van de kaartjes. Alle verkopers op het Ticombo-platform zijn verplicht om zich aan onze voorwaarden te houden die van toepassing zijn op hun respectieve evenement en eventuele naamswijzigingen aan de organisator door te geven in geval van gepersonaliseerde kaartjes.

Verder worden kopers beschermd door het TicProtect-programma, voor het geval er zich een probleem voerdoet wat betreft de toegang tot het evenement.

Did this answer your question?