All Collections
FAQ - Dutch
Algemeen
Waarom heb ik nog geen e-mail ontvangen met een bevestiging van de bezorging?
Waarom heb ik nog geen e-mail ontvangen met een bevestiging van de bezorging?

Alle informatie wordt via e-mail verstuurd en is beschikbaar op je account

Thomas avatar
Written by Thomas
Updated over a week ago

Op hetzelfde moment dat je kaartjesaankoop aan jou wordt bevestigd, informeren wij de verkoper ook over de succesvolle verkoop van zijn of haar toegangskaartjes. De verkoper kan dan direct aan de slag met de bezorging van zijn of haar kaartjes.

De verkoper moet ervoor zorgen dat de kaartjes worden afgeleverd binnen de leveringsperiode die bij de aanbieding wordt aangegeven. In het geval dat de verkoper de kaartjes al in bezit heeft, is de uiterste leverdatum meestal 7 dagen na de aankoop. Als je kaartjes hebt gekocht met de ophaaloptie, neem dan contact op met de verkoper om de overhandiging van de kaartjes met elkaar te regelen. Gegevens van de geschatte laatste leverdatum worden vermeld bij je bestelling. Neem voor meer informatie hierover contact op met support@ticombo.com

Je kunt contact opnemen met de verkoper om de bezorgstatus in de gaten te houden met behulp van de berichtentool in het gebruikersgedeelte. Als je de kaartjes niet hebt ontvangen voor de uiterste leverdatum die bij je bestelling wordt aangegeven, dien dan een claim in bij het gedeelte "Mijn Aankoop" of neem contact op met onze klantenservice.

Did this answer your question?