All CollectionsFAQ - SwedishSälja biljetter
Kan jag se mina köpta och sålda biljetter?

Var du hittar användarnas kontaktinformation, beställnings-/leveransstatus osv

Thomas avatar
Written by Thomas
Updated over a week ago

Vi skickar all relevant information till både köpare och säljare via e-post. Dessutom finns all information om aktiva erbjudanden, köpta och sålda biljetter i det personliga användarkontot. Logga bara in på Ticombo.com och öppna respektive område i din kontosektion.

Säljare hittar all information om aktiva, sålda och pausade biljettbjudanden i avsnittet "Mina annonser". Där har du en översikt över de biljetter som fortfarande är "till försäljning", de biljetter du pausat och de som sålts. Där kan säljare få tillgång till leveransinformationen dit de ska skicka biljetterna och vad det sista leveransdatumet är som de behöver förhålla sig till. När säljaren har ändrat leveransstatus i Mina annonser meddelar vi automatiskt köparen att biljetterna har skickats, inklusive spårningsnumret.

Köpare hittar all information om sina inköp i avsnittet "Mina inköp" efter att ha loggat in på Ticombo.com. Öppna informationen om din beställning genom att utöka vyn för att komma åt leveransinformationen.