All CollectionsFAQ - SwedishSälja biljetter
Hur vet jag vilken biljett som säljs?

Gå till Mitt konto - Mina annonser

Updated over a week ago

När någon av de biljetter du har annonserat säljs kommer du att meddelas via e-post. I e-postmeddelandet berättar vi också vilken eller vilka av dina biljetter som har sålts och hur många som finns kvar för försäljning.

Vidare kan du även kontrollera ditt konto i delen "Mina annonser" på Ticombo.com. Där har du en översikt över biljetter som är "aktiva" (till försäljning), biljetter som du har pausat och de som sålts. När du klickar på zoomknappen på varje biljett kan du kontrollera streckkoden.