All Collections
FAQ - Swedish
Säkerhet
Köpa och sälja biljetter på ett säkert sätt.
Köpa och sälja biljetter på ett säkert sätt.

Hur Ticombo ger köpare och säljare säkerhet

Thomas avatar
Written by Thomas
Updated over a week ago


Vi kontrollerar uppladdade biljetter och säljares identitet på flera sätt. Kontrollerna är hårda och först efter att annonsen har granskats och godkänts kommer den att visas för de potentiella köparna och kommer kunna köpas. Och ibland kan något gå fel, vi hjälper dig och vi täcker dig med 100% pengarna tillbaka.

Vill du veta mer om våra kontroller?
Här är en lista över alla preliminära kontroller vi gör innan du tillåter säljaren att annonsera sina biljetter och alla sätt du som köpare kan skydda dig själv genom att granska säljarens profil:

Vi använder Facebook, VKontakte, Google eller E-post för alla nya medlemmar. På detta sätt försöker vi se till att personen bakom inloggningen är en riktig person genom att även låta köparna själva kontrollera genom att granska hur många vänner en potentiell säljare har och hur många framgångsrika byten han eller hon har gjort.
Vi ber säljaren att också ladda upp en kopia av deras ID eller pass.
Vi kontrollerar de uppladdade biljetterna genom att kontrollera: plats, pris, korrekt datum osv. Vi kontrollerar detta så fort annonsen begärts så att endast de biljetter som har granskats och verifierats kommer att visas på hemsidan.
Alla streckkoder för biljetterna som har laddats upp kontrolleras för att förhindra att man säljer kopior eller samma biljett flera gånger.
Köpare har möjlighet att lämna en recension på den köpupplevelse de hade hos vissa säljare efter eventet. En positiv utvärdering visas på säljarens annonssida.
Vi skickar ett e-postmeddelande till säljaren så snart en biljett säljs. På detta sätt ser vi till att säljaren informeras direkt när hans/hennes biljett säljs och att han/hon inte kan dra tillbaka annonsen längre.
Vi blockerar tillfälligt alla säljare med negativa recensioner från vår hemsida medan vi granskar orsakerna till att köpare hade en negativ upplevelse av att köpa från dem. Vi undersöker problemet och tar bort säljaren permanent i händelse av bedrägeri.
Vi har tillgång till säljarens information (namn, bankkontonummer, telefonnummer, e-post osv.). Vid bedrägeri kan vi tillhandahålla denna information till myndigheterna.
Vi beviljar full återbetalning till alla köpare i händelse av avbokning av event, bedrägliga biljetter eller andra besvär.
Tack vare alla dessa kontroller är Ticombo kanske den säkraste platsen att köpa och sälja biljetter online.

Did this answer your question?