All CollectionsFAQ - SwedishFotbolls-VM / Fotbolls-EM 2020 / OS
Hur kan jag sälja VM- / EM 2020- / OS-biljetter?
Hur kan jag sälja VM- / EM 2020- / OS-biljetter?

Rättvist, Lätt och Säkert

Thomas avatar
Written by Thomas
Updated over a week ago

Du kan sälja biljetter på Ticombo väldigt lätt. Välj bara det VM-event du vill sälja biljetter till, lägg till biljettdetaljer och prisinformation. När du har skapat ett erbjudande kommer vårt team att granska det inom max 24 timmar och publicera erbjudandet på Ticombo.
Du måste ladda upp beställningsbekräftelsen från arrangören. Du måste också hjälpa till att byta namn/gästnamn för din ansökan till köparens detaljer. Vi kommer att ge information om detta senare och kommer att ge dig all information. Det är väldigt enkelt.