All CollectionsFAQ - SwedishGenerellt
Kan jag använda Ticombo utan Facebook, VK eller Google Account?
Kan jag använda Ticombo utan Facebook, VK eller Google Account?

Konton hos sociala medier skapar ett extra lager av säkerhet. Du kan däremot även skapa ett konto genom din mailadress.

Thomas avatar
Written by Thomas
Updated over a week ago

Vi fokuserar på säkerhet för både köpare och säljare. Därför kräver vi att alla användare använder sina befintliga konton på sociala medier eller e-post för att komma åt ticombos marknad. Därför har alla användarkonton en extra säkerhetsnivå baserad på sociala bevis och starka verifieringsstandarder för Facebook, Google, VK eller verifierad via mail.