All CollectionsFAQ - SwedishGenerellt
Jag har sålt en biljett, var är min rekommendation?

Missa inte chansen att bygga en stark profil

Updated over a week ago

Vi vet hur viktigt det är att få bra recensioner för att skapa förtroende för communityn. Det är därför vi skickar påminnelser till alla användare där vi ber dem att betygsätta sin upplevelse av köpet/försäljningen av biljetter på Ticombo.com. Så snart eventet är över kommer vi att skicka e-post till köparen för att påminna denne om att lämna en recension av sin erfarenhet av att köpa biljetter från dig, ha tålamod!
Vi kan dock inte garantera att köparen lämnar en recension, det är här du kan agera! Skicka iväg ett meddelande till honom/henne och be om en recension! Lita på oss: kommunikation är a och o!