Skip to main content
All CollectionsFAQ - CroatianProdaja Ulaznica
Koje su moje obveze kao prodavatelja?
Koje su moje obveze kao prodavatelja?

Od "Posljednjeg datuma isporuke" do "Autentičnosti ulaznica"

Thomas avatar
Written by Thomas
Updated over a week ago

U Ticombo-u želimo učiniti kupnju i prodaju što jednostavnijom i sigurnijom. Da biste zaštitili kupca, morate provjeriti da:

Ulaznice stižu na vrijeme: trebate osigurati da kupac primi ulaznice s poštanskom dostavom ili mogućnošću preuzimanja unutar vremenskog okvira koji odgovara kupcu. Izračunavamo najnoviji datum isporuke, koji je obično 7 dana nakon prodaje za poštanske službe i najkasnije 3 sata prije događaja za osobno preuzimanje. Kako biste osigurali da uvijek imate dovoljno vremena za slanje ulaznica, automatski onemogućujemo mogućnost dostave poštanskih pošiljaka ako ulaznice nisu prodane 10 dana prije događaja. Najnovija isporuka navedena je u potvrdi narudžbe / prodaje.
Ulaznice su takve kakve su ponuđene: Ulaznice moraju biti navedene u vašoj ponudi. Obavezno upišite ispravne podatke, posebno za podatke o kategoriji, odjeljku i redovima ulaznica.
Ulaznice su važeće: Naravno da vaše ulaznice moraju omogućiti kupcu pristup događaju. Obavezno zatražite izmjene imena ako prodajete imenovane ulaznice koje su otvorene za prijenos.
U slučaju da je kupac zatražio različite uvjete isporuke, slobodno se dogovorite s kupcem o ostalim datumima i opcijama isporuke. Da biste se zaštitili od žalbi kupca, pobrinite se da se svi sporazumi o odstupanju dokumentiraju u pisanom obliku i da se pruže kao dokaz. ,

U slučaju da prodavatelj ne ispuni svoju obvezu da na vrijeme proda važeće i ispravne ulaznice, kupac ima pravo na potpuni povrat novca. Povrat će se teretiti s računa prodavatelja

Did this answer your question?