Skip to main content
All CollectionsFAQ - CroatianProdaja Ulaznica
Moja ulaznica nije stigla na vrijeme.
Moja ulaznica nije stigla na vrijeme.

Kontaktirajte prodavača ili potražujte svoja sredstva.

Thomas avatar
Written by Thomas
Updated over a week ago

Status isporuke možete pregledati u bilo kojem trenutku u odjeljku "Moja kupnja" vašeg osobnog računa na platformi ticombo.

Ako ste kupili ulaznicu u papirnatom obliku, postoji rizik da neće biti dostavljena u najkasnijem vremenu isporuke koji je pružio prodavač.

Ako ste se suočili sa kašnjenjem isporuke ili očekujete da će isporuka kasniti, prvo kontaktirajte prodavača. Ulaznice su možda već na putu.

Ako niste uspjeli pronaći rješenje s prodavateljem za kasnu isporuku, možete obavijestiti Ticombo o takvom kašnjenju u roku od 5 dana nakon isteka datuma isporuke, najkasnije 2 dana prije Događaja.

Da biste obavijestili Ticombo o zakašnjeloj isporuci, možete otvoriti zahtjev u odjeljku "Moja kupnja" unutar korisničkog računa. Odaberite odgovarajući razlog koji se odnosi na otvaranje zahtjeva.


Automatski ćemo zadržati isplatu prodavaču i istražiti upit.
Sredstva će biti vraćena nakon konačnog razmatranja zahtjeva.

Kupac mora vratiti ulaznicu Ticombo-u ili prodavaču ako je potrebno. Stoga je dužan čuvati ulaznicu u slučaju da se Događaj otkaže. Ticombo će pravodobno obavijestiti kupca o svim pojedinostima.

Moguće je da je propuštena isporuka u stvari prijevara. Dakle, svi poznati podaci o prodavaču (ime, broj bankovnog računa, telefonski broj, e-pošta i sl.) koji su nam poznati, bit će dostavljeni nadležnim tijelima, zajedno sa svom dokumentacijom i dodatnim dokazima koje ćete dostaviti. Ako se radi o prijevari, prodavač će također trajno biti zabranjen s naše platforme kako se ovi događaji ne bi ponovili.

Did this answer your question?