Skip to main content
All CollectionsFAQ - CroatianProdaja Ulaznica
Ulaznica nije bila ispravna na mjestu događaja?
Ulaznica nije bila ispravna na mjestu događaja?

Kako se to dogodi i što dalje učiniti?

Thomas avatar
Written by Thomas
Updated over a week ago


Svi prodavači na Ticombou dužni su prodati važeće ulaznice i poduzeti sve nužne radnje kako bi osigurali pristup događaju. Iako niti jedan od naših kupaca još nije doživio nijedan slučaj neispravnosti, to je mogući scenarij.

Ako vam se onemogući pristup mjestu jer (1) ulaznica ne radi ili (2) ulaznica je već korištena ili (3) prodavatelj nije izvršio potrebne promjene imena, prodavatelj je postupio lažno.

Ako ulaznice nisu važeće i ne daju kupcu mogućnost da prisustvuje Događaju, Ticombo mora biti obaviješten u roku od 3 dana nakon Događaja. Kupac će možda morati pružiti daljnji dokaz da mu ulaznica nije dala pravo da prisustvuje Događanju.

Preporučujemo da otvorite žalbu u odjeljku "Moja kupnja" unutar korisničkog računa kako biste obavijestili Ticombo. Odaberite odgovarajući razlog za otvaranje zahtjeva.

Automatski ćemo zadržati isplatu prodavaču i istražiti upit. Sredstva će biti vraćena nakon konačnog razmatranja zahtjeva.
U tom će vam se slučaju obratiti osoblje Ticombo-a koje će pružiti sve informacije, dokumentaciju i podršku za sastavljanje zahtjeva za nadoknadu koji će biti podnesen na Event Protect.

Did this answer your question?