Skip to main content
All CollectionsFAQ - CroatianSigurnost
Kupnja i prodaja ulaznica na siguran način.
Kupnja i prodaja ulaznica na siguran način.

Kako Ticombo pruža sigurnost kupcima i prodavateljima

Thomas avatar
Written by Thomas
Updated over a week ago

Provjeravamo identitet prenesenih ulaznica i prodavača na više načina. Kontrole su stroge i tek nakon pregleda i provjere objavljenog oglasa, bit će prikazan potencijalnim kupcimai. Ako ponekad nešto pođe po zlu, čuvamo vam leđa kako biste povratili novac.

Želite znati više o našim kontrolama?
Ovdje je popis svih preliminarnih kontrola koje izvršimo prije nego što dopustimo prodavaču da objavi svoje ulaznice i sve načine na koje se kao kupac možete zaštititi pregledavanjem profila prodavača:

Za prijavu svakog novog člana koristimo Facebook, VKontakte, Google ili e-poštu. Na ovaj način pokušavamo osigurati da je osoba koja stoji iza prijave stvarna osoba, omogućavajući tako i kupcima da sami provjere pregledom koliko prijatelja ima potencijalni prodavač i koliko je uspješnih zamjena napravio.
Tražimo od provavača da pošalje i kopiju svoje osobne iskaznice ili putovnice.
Provjeravamo učitane ulaznice provjeravajući: lokaciju, cijenu, točan datum itd. To provjeravamo čim se podnese zahtjev za objavu tako da se na web stranici pojavljuju samo ulaznice koje su pregledane i ovjerene.
Svi barkodovi ulaznica koje su prenesene provjeravaju se kako bi se spriječilo da ljudi više puta prodaju kopije ili iste ulaznice.
Kupcima je omogućeno da nakon događaja ostave ocjenu kupnje koji su imali s određenim prodavačima. Pozitivna ocjena bit će prikazana na stranici s popisom prodavača.
Prodavatelju šaljemo e-poštu čim se ulaznica proda. Na taj način osiguravamo da je prodavač izravno informiran o prodaji svoje ulaznice i da više ne može povući oglas.
Privremeno blokiramo sve prodavače s negativnim kritikama s naše web stranice dok pregledavamo razloge zbog kojih su kupci imali negativno iskustvo kupnje od njih. Istražit ćemo problem i trajno ćemo ukloniti prodavača u slučaju prijevare.
Imamo pristup podacima prodavatelja (ime, broj bankovnog računa, telefonski broj, e-pošta itd.). U slučaju prijevare, ove podatke možemo pružiti vlastima.
Svim kupcima odobravamo puni povrat u slučaju otkazivanja događaja, lažnih ulaznica ili bilo kojih drugih neugodnosti.
Zahvaljujući svim tim kontrolama Ticombo je možda najsigurnije mjesto za kupnju i prodaju ulaznica putem interneta.

Did this answer your question?